Svenska Bandyförbundet

"Hjalmar kommer med kreativa idéer om hur vi (framförallt video) kan nå ut till fler via sociala medier och på det sättet skapa engagemang och få fler till bandyarenorna runt om i landet. Han skapar professionellt innehåll till våra kanaler och är enkel att samarbeta med.”

SBAB Bank

"Har i egenskap av marknadschef för SBAB haft ett mycket givande samarbete med Hjalmar. Han besitter både bred och djup kunskap om hur man arbetar effektivt med såväl SEM som SEO och sociala medier".

 

 

logga3
Marianne Lundgren-Précenth Tidigare marknadschef SBAB. Idag projektledare & kommunikationsstrateg på Ord & Bild Reklambyrå SBAB

Hammarby Bandy

"Hjalmar skapar mervärden genom sin kreativitet. Han har gjort så att organisationen kan använda sociala medier och nå ut till en målgrupp. Inte bara med vårt eget budskap, utan samtidigt skapa mervärden för våra samarbetspartners".

 

bandy_3
Niclas Swanér Tidigare VD Hammarby Bandy. Numera Regional Sales Director Sverige, Nobel Biocare Hammarby Bandy

Relacom

"Hjalmar är mycket lättsam att samarbeta med och sätter sig in i arbetet med stort engagemang. Arbetar med att publicera nyheter på vårt intranät, skriver vår väggtidning, gör reportage och intervjuer (text och video) ute i verksamheten och har hand om den externa hemsidan och våra sociala medier. Håller tiderna då arbetsuppgifterna skall vara klara. Trevlig och pålitlig. Tar egna initiativ och kommer med idéer vad som behöver göras för att förbättra vår kommunikation".

logga_4
Karl-Göran Svensson VD Relacom AB